Run – löpträning

Run är ett pass där vi tränar löpteknik och intervaller. Passet är anpassat så att alla skall få ut så mycket som möjligt utav det oavsett nivå.

På Run strävar vi efter att hitta löparglädjen, även för dem som i vanliga fall undviker att springa.

VAD ÄR RUN?
RUN är ett pass där vi tränar löpning, löpteknik och löpstyrka i grupp. Löppassen görs i någon form av intervaller i olika slag (korta, långa, backe, fartlek) i passet med löpteknik och löpstyrka jobbar vi med en skadefri löpning genom att utveckla vår löpteknik och bygga upp en styrka för löpningen. Syftet med passen är att vi ska ha en härlig gemenskapen och utveckla vår löpning.
Passen är till för alla oavsett tidigare nivå eller erfarenhet, då de anpassas så alla kan träna tillsammans på sin nivå (dagsform).
Har du någon vän som ännu inte är medlem hos oss, eller om du endast är intresserad av att vara med på RUN-passen så går detta bra mot en kostnad på 1 595 kronor/terminen (kostnaden är friskvårdsgrundande).
Vid frågor vänligen kontakta christian@atletakademin.se
STÄNDIGT VARIERAD
En viktig del för både resultatet av och glädjen med träningen är att passen är olika. I RUN-passen strävar vi efter att ha en så stor variation som möjligt. Därför erbjuder vi två olika former av RUN-pass där vi på måndagar kör en form av intervallpass uppe vid Kåsjöns motionscenter. Genom att variera intervallerna och dess form genom ex. tid och distans, så kommer passen upplevas olika och ha olika påverkan på din löpning. På torsdagar kör vi RUN-passet på Atletakademin med focus på löpteknik och löpstyka, för att bygga upp kroppen genom styrka och förbättrad löpteknik för en skadefri löpning.


VEM ÄR DET FÖR?
RUN-passen är för alla oavsett vilken nivå man ligger på. Vi anpassar så passen ska passa alla oavsett nivå och erfarenhet.

COACH
Passen leds av Christian som är diplomerad löpcoach och endurance personal trainer. christian@atletakademin.se