Personlig Träning – träning anpassad för just dig

För personlig träning krävs inget medlemskap.

Oavsett vilken träningsnivå du ligger på, vilken erfarenhet du har, vad du har för mål eller om du saknar motivation så rekommenderar vi dig att träna med våra PT.

Michael har en mängd olika sporter i bagaget och är hockeykille i grunden. Michael brinner för träning och mötet med människor. Han har en förmåga att få människor att växa och utvecklas i sin träning oavsett mål och träningserfarenhet.

michael@atletakademin.se

Träningsfilosofi: Resultat föder motivation

Vad gör att du trivs med att arbeta som Personlig tränare?
Att få jobba så nära människor är otroligt utvecklande och inspirerande. Hade inte valt ett annat yrke i världen. NHL-proffs ej inräknat.

2 490Kr/3 tim
4 100Kr/5 tim
8 000Kr/10 tim
17 500Kr/25 tim

Bokningar och förfrågningar sker via mail till michael@atletakademin.se

Löp PT

Christian är vår löpcoach och löp PT.

Behöver hjälp att komma igång med löpning eller vill du ha hjälp för att ta nästa steg?

Vi förespråkare en skadefri löpning där vi tror på en bra löpteknik och löpekonomi för att kunna göra detta. Tillsammans med dig lägger vi upp passet för att du ska nå ditt mål med löpningen.

Vi erbjuder också coaching upplägg där vi utformar ett träningsprogram för att nå ditt mål!

Träningsprogram utformas i dialog med dig för att passa in i din vardag. Vi sätter upp realistiska mål med din träning för att nå ditt mål.

Du får coaching i löpning (löpteknik), löpstyrka och rörlighet, samt planering inför eventuella lopp.

Inget mål är för litet eller för stort!

Men glöm inte bort att i slutändan är det DU som måste vara villig att svettas och att göra jobbet!

För mer information om coaching: https://coachberg.se/coaching/

Löp PT priser:
PT-Enskild:
1 pass – 690 kronor
5 pass – 3 450 kronor
10 pass – 6 500 kronor
PT-Duo: 450 kronor/person
PT-Small Group: 300 kronor/person max 5 personer

Konditionstester
Maxpullstest – löpning
Att veta sin maxpuls är värdefullt för att kunna styra sina pulszoner. Det är viktigt att testa i den sport man utövar, då det kan skilja mellan olika idrotter. Efter testet får du ett protokoll med alla dina träningszoner baserat på hjärtfrekvens. Testet är relativt kort men körs till utmattning.
Kostnad: 595 kronor

Progresivtlöptest – löpning
Testet visar på din löpkonditon. Du får ut din maxpuls, samt dina träningszoner baserade på din maxpuls. Med testvärden kan man även beräkna tröskelfart och tröskelpuls för att lättare kunna styra träningsplaneringen. Värdet från testet speglar generell löpkondition och korrelerar bra med löpprestation på både långa och korta distanser. Tester ger dig en uppskattad löptid på 5km, 10km, 21km och 42km.Progressivt aerobt löptest är ett maxtest som körs till utmattning.
Kostnad: 595 kronor

MLSS (Lactattest) – löpning
Testet visar din tröskel i form av tröskelpuls och tröskelhastighet. Testet är ett ramptest med ramper på nio minuter, med blodlaktatmätning var tredje och nionde minut per ramp. Med hjälp av testresultatet får du puls- och fartzoner och personliga träningsrekommendationer baserade på din anaeroba laktattröskel. Testet är ett submaxmalt test och körs inte till utmattning.
Kostnad: 995 kronor

Har du frågor så är du välkommen att kontakta mig christian@atletakademin.se